Hotel Giethoorn

Wanneer je op vakantie wilt naar Giethoorn zijn er een aantal manieren om te overnachten. Zo kun je kiezen voor een bungalow op een vakantiepark in Giethoorn of je neemt een hotel in Giethoorn. Er zijn namelijk een klein aantal hotels beschikbaar in Giethoorn waar je zou kunnen verblijven. Zo geniet je optimaal van je verblijf in het Venetië van het noorden. Wanneer je kiest voor een hotel in Giethoorn met een arrangement geniet je van nog meer voordelen.

hotel Giethoorn kamer

Hotel Giethoorn

Het bekendste hotel in Giethoorn is Hotel Giethoorn. Dit hotel is centraal gelegen en heeft 34 keurig ingerichte kamers (klik hier voor meer informatie). Gasten beoordelen het hotel met hoge cijfers en keren graag terug wanneer ze weer willen overnachten in Giethoorn. Het parkeren van de auto is gratis en er zijn diverse arrangementen beschikbaar.

pergola Giethoorn

Een ander populaire plek om te overnachten is hotel pergola Giethoorn. Een charmant hotel gelegen aan het water. Naast de mogelijkheid om te overnachten is er ook een brasserie aanwezig. Hier kun je terecht voor een heerlijke lunch of diner. Wanneer je zoekt naar een gezellig hotel in Giethoorn is pergola zeker aan te bevelen. Meer informatie over hotel pergola Giethoorn vind je hier.

Hotel Giethoorn met boot

Wanneer je een vakantie Giethoorn boekt wil je natuurlijk ook genieten van het water. De leukste en mooiste manier om dit te doen is met een boot. Als je wilt overnachten in een hotel kun je ook gelijk kiezen voor een boot arrangement. Een hotel in Giethoorn met boot verhuur is dan een goede keus. Er zijn diverse arrangementen beschikbaar waar je naast overnachten ook kunt varen op de wateren van Giethoorn.

Aanbiedingen

De beste periode om te verblijven in het Venetië van het noorden is buiten het hoogseizoen. Buiten het hoogseizoen zijn er verschillende aanbiedingen te vinden en kun je voordelig overnachten. Ook zijn er dan verschillende arrangementen in de aanbieding en is het ontbijt vaak inbegrepen. Als je niet gebonden bent aan de vakantieperiodes kun je het beste kiezen voor de data die buiten de vakantie valt.

Overnachten in de regio

Regelmatig zijn de hotels in Giethoorn volgeboekt en is het verstandig om uit te wijken naar een plek om te overnachten in de regio. Rondom Giethoorn vind je verschillende mogelijkheden om te verblijven. Binnen enkele minuten ben je op de fiets of met de auto op plaats van bestemming. De hotels buiten Giethoorn zijn vaak ook iets voordeliger.