Vakantiepark Giethoorn

Vakantiepark Giethoorn

Wanneer jij op vakantie in Giethoorn wilt het is het verstandig om te kijken naar een van de vakantiehuisjes die Giethoorn te bieden heeft. De mooiste vakantiebungalows bevinden zich direct aan een van de bekende kanalen van Giethoorn. Je kunt vaak vanuit je eigen tuin de wateren bevaren. Dit is een groot voordeel wanneer je op een vakantiepark in Giethoorn verblijft. Er zijn diverse aanbieders te vinden van vakantiebungalows in Giethoorn.

Vakantieparken Giethoorn

De vakantieparken in Giethoorn beschikken over een receptie, eetcafe, wasserette en nog veel meer faciliteiten. Trek erop uit en ontdek de omgeving te voet, per fiets of per boot. Met de auto is niet mogelijk, want Giethoorn is een autovrij gebied. Dit is ook niet nodig, want de beste manier om de indrukwekkende omgeving te ontdekken is vanuit je eigen aanlegsteiger. Hier ligt namelijk een boot voor je klaar die jij kunt gebruiken om Giethoorn te ontdekken. Vaar naar je vrienden en/of familie die in een huisje verderop verblijven op een vakantiepark in Giethoorn.

Aanbod vakantiehuizen Giethoorn

Door de populariteit van een vakantie in Giethoorn zijn er ook veel vakantiebungalows te vinden. Het populairste vakantiepark in Giethoorn is van Roompot. Dit recreatiepark ligt direct aan het water heeft en heeft 10 soorten bungalows in de verhuur. Voor zowel grote als kleine groepen kun je hier terecht. Naast het prachtige park van Roompot heb je ook diverse particuliere aanbieders. Als je op zoek bent naar een alternatief kun je het beste eens kijken op airbnb.nl. Hier vind je diverse kleinschalige aanbieders van prachtige vakantiewoningen in Giethoorn.

Vakantiepark Giethoorn alternatieven

Wanneer je niet zo van de vakantieparken bent kun je ook kiezen voor de lokale camping of een van de mooie hotels. Er zijn veel overnachtingsmogelijkheden te vinden en je bent dus niet verplicht om te kiezen voor een vakantiepark in Giethoorn. De hotels bieden slaapplekken voor mensen die alleen reizen en stellen. De campings op Giethoorn bieden ruimte voor toeristen die liever verblijven in hun eigen tent, caravan of camper.