Vakantiepark Giethoorn

Wanneer jij op vakantie in Giethoorn wilt het is het verstandig om te kijken naar een van de vakantiehuisjes die Giethoorn te bieden heeft. De mooiste vakantiebungalows bevinden zich direct aan een van de bekende kanalen van Giethoorn. Je kunt vaak vanuit je eigen tuin de wateren bevaren. Dit is een groot voordeel wanneer je op een vakantiepark in Giethoorn verblijft. Er zijn diverse aanbieders te vinden van vakantiebungalows in Giethoorn.

Vakantieparken Giethoorn

De vakantieparken in Giethoorn beschikken over een receptie, eetcafe, wasserette en nog veel meer faciliteiten. Trek erop uit en ontdek de omgeving te voet, per fiets of per boot. Met de auto is niet mogelijk, want Giethoorn is een autovrij gebied. Dit is ook niet nodig, want de beste manier om de indrukwekkende omgeving te ontdekken is vanuit je eigen aanlegsteiger. Hier ligt namelijk een boot voor je klaar die jij kunt gebruiken om Giethoorn te ontdekken. Vaar naar je vrienden en/of familie die in een huisje verderop verblijven op een vakantiepark in Giethoorn.

Aanbod vakantiehuizen Giethoorn

Door de populariteit van een vakantie in Giethoorn zijn er ook veel vakantiebungalows te vinden. Het populairste vakantiepark in Giethoorn is van Roompot. Dit recreatiepark ligt direct aan het water heeft en heeft 10 soorten bungalows in de verhuur. Voor zowel grote als kleine groepen kun je hier terecht. Naast het prachtige park van Roompot heb je ook diverse particuliere aanbieders. Als je op zoek bent naar een alternatief kun je het beste eens kijken op airbnb.nl. Hier vind je diverse kleinschalige aanbieders van prachtige vakantiewoningen in Giethoorn.

Vakantiepark Giethoorn alternatieven

Wanneer je niet zo van de vakantieparken bent kun je ook kiezen voor de lokale camping of een van de mooie hotels. Er zijn veel overnachtingsmogelijkheden te vinden en je bent dus niet verplicht om te kiezen voor een vakantiepark in Giethoorn. De hotels bieden slaapplekken voor mensen die alleen reizen en stellen. De campings op Giethoorn bieden ruimte voor toeristen die liever verblijven in hun eigen tent, caravan of camper.

Vakantiepark in de omgeving Giethoorn

In het hoogseizoen een vakantiehuis in Giethoorn boeken kan wel eens lastig zijn, zeker als je dit pas last minute wilt doen. De meeste vakantieparken in Giethoorn zitten dan al vol en dan is het verstandig om uit te wijken naar een vakantiepark in de omgeving van Giethoorn. In de nabije omgeving vind je namelijk voldoende vakantieparken om te logeren. Wanneer je logeert in de omgeving kun je nog steeds genieten van al het schoon wat Giethoorn te bieden heeft. Giethoorn is vanuit de omgeving makkelijk te bereiken met de fiets, auto en openbaar vervoer. Laat je hierdoor niet tegenhouden wanneer je een vakantiepark in de omgeving van Giethoorn wilt reserveren.

Parkeren bij een vakantiepark

Giethoorn is met de auto prima bereikbaar, maar in het centrum is het niet mogelijk om met een auto te rijden. De meeste vakantieparken in Giethoorn hebben parkeerplekken gereserveerd voor iedereen die komt overnachten. Het parkeren bij een vakantiepark in Giethoorn gebeurt vaak bij restaurant ’t Vlonder. Dit restaurant ligt centraal en is goed te bereiken vanaf de geboekte bungalow.

Vakantiehuis met sloep

Ook als je langere tijd verblijft in Giethoorn wil je hier natuurlijk optimaal van genieten. De leukste en mooiste manier om dit te doen is natuurlijk met een sloep over de wateren van Giethoorn. Een vakantiehuis met sloep huren is zeker een verstandige keus. Er zijn een aantal vakantieparken in Giethoorn die dit aanbieden. Het is wel verstandig om een vakantiehuis met sloep vroegtijdig te reserveren. Veel toeristen willen namelijk een bungalow aan het water met sloep boeken, zeker in het hoogseizoen met het mooie weer. Een huisje in Giethoorn met boot is vaak als last-minute niet meer beschikbaar.

Vakantiepark Giethoorn Roompot

Een populair vakantiepark in Giethoorn is die van Roompot. Je vindt hier namelijk meerdere soorten bungalows, chalets en een groepsverblijf voor 12 personen. Veel van de accommodaties zijn gelegen aan het water en sommige beschikken zelfs over een privé aanlegsteiger. Ideaal wanneer je van Giethoorn wilt genieten vanaf het water. Het vakantiepark Giethoorn Roompot heeft ook een aantal faciliteiten waar je als gast gebruik van kunt maken. Zo kun je een fiets huren bij de receptie en gebruikmaken van de centrale parkeerplaats. Door de populariteit zijn veel van de accommodaties al vroeg volgeboekt. Ver van te voren reserveren is daarom zeker aan te bevelen.