De leukste fietsvakantie in Giethoorn

Op zoek naar een leuke fietsvakantie in Giethoorn? Dan heeft Eigen-Wijze Reizen een hele leuke en populaire fietsvakantie waarbij je kennis maakt met Giethoorn. Met deze fietsvakantie fiets je prachtige tochten door het waterrijke gebied. Zo fietst je door indrukwekkende laagveenmoerasgebieden de Wieden en de Weerribben. Niets voor niets wordt Giethoorn ook wel het Venetië van het Noorden genoemd. 

Giethoorn: Venetië van het Noorden

Giethoorn is niet alleen populair in Nederland, maar ook in het buitenland. Jaarlijks trekken de iconische grachtjes en bruggetjes miljoenen toeristen vanuit de hele wereld. Maar Giethoorn is meer dan alleen bootjes varen. De prachtige groene omgeving in combinatie met water maakt Giethoorn de ideale bestemming voor een fietsvakantie. Want wat is nu mooier dan fietsen in Giethoorn?

Prachtige fietsroutes in Giethoorn

De omgeving van Giethoorn is een mooie en leuke bestemming voor een fietsvakantie. Met een fietsvakantie is het verblijf geregeld, net als de fietsroutes en routebeschrijvingen. Dit is ideaal want zo geniet je zorgeloos van het fietsen. Tijdens het fietsen in de omgeving van Giethoorn maak je kennis met de natuur en sfeervolle lokale dorpjes. Daarnaast geniet je tijdens de fietstocht ook nog eens van prachtige uitzichten over wateren. 

Mix van natuur en bezienswaardigheden

Omdat Giethoorn zo divers is, ontdek je tijdens het fietsen diverse bezienswaardigheden. Zo bezoek je tijdens de fietsvakantie Vlinderparadijs Papiliorama, een van de grootste tropische vlindertuinen in Europa. Maar ook hunebedden, heides, natuurreservaat De Rottige Meente, t museum ’t Gildenhuys en het pontje zijn leuke bezienswaardigheden op de fietstocht. Wil je kennismaken met Giethoorn en de omgeving op een actieve manier? Dan is de populaire fietsvakantie Giethoorn de ideale vakantie.

Tips bij boeken fietsvakantie boeken

Ben je van plan om op fietsvakantie te gaan? Dan hebben nog interessante tips. Boek de fietsvakantie zo vroeg mogelijk, dan profiteer je vaak van vroegboekkortingen. Ook kun je wachten tot organisaties stunten met acties. Vooral rond de feestdagen profiteer je van leuke acties. Kijk daarnaast ook altijd naar de reviews van de fietsvakantie. Vaak geeft dit al een goed beeld van de vakantie zelf.

Wil je zorgeloos genieten van je fietsvakantie? Kijk dan ook goed naar wat je zelf moet regelen en wat er wordt geregeld. Zo kun je kiezen om je eigen fietsen mee te nemen of om juist fietsen te lenen. Wil je meer weten over fietsvakanties en naar leuke bestemmingen voor fietsvakanties? Kijk dan eens bij Eigen-Wijze Reizen, een van de grootste aanbieders in fietsvakanties en wandelvakanties door heel Europa.