De leukste vakantie uitjes in Giethoorn 

Giethoorn staat niet alleen bekend om de mooie waterwegen en bruggetjes, maar ook om de leuke activiteiten die je in dit beroemde dorp kunt vinden. Wist je dat Giethoorn bij buitenlandse toeristen bekend staat om het dorp zonder straten? De toeristen zullen voorlopig even uitblijven, maar wij kunnen daarom wel extra genieten van ons eigen kikkerlandje. Een vakantie in Giethoorn is om te ontspannen, maar ook om lekker de hort op te gaan. De leukste uitjes in deze prachtige omgeving kun je hieronder vinden! 

Klimbos Paasloo met korting

Klimmen en klauteren tussen de toppen van de bomen. Met maar liefst vier parcours kun je verschillende hindernissen tegenkomen waarbij je gegarandeerd een middag goed kunt vermaken. Klimbos Paasloo heeft zelfs een kabelbaan waar je maar liefst 131 meter vooruit kan roetsjen. Met een uniek en goed zekersysteem ben je verzekerd (letterlijk en figuurlijk) van een middagje onbezorgd plezier. Je entreekaartje is normaal geldig voor twee uur klimmen en in deze tijd kun je met gemak alle parcours afleggen. Je hoeft niet twee uur boven de grond te hangen, want je kunt ook kiezen om even uit te rusten, een bammetje te eten of een consumptie te nuttigen. Helemaal zelf in te vullen dus! Via NapPas voordeeluitjes kun je met de NapPas maar liefst 10% korting krijgen op het klimbos. 

Met korting naar dierenpark Taman

Dat we voorlopig niet op vakantie naar het buitenland kunnen is duidelijk, maar dan kunnen we het wel dichtbij huis opzoeken. Zo boek je eenvoudig een huisje op een vakantiepark in Giethoorn en geniet je van nabije attracties. Bij dierenpark Taman kun je namelijk diverse prachtige dieren en planten vinden uit Aziatische landen. De ouders kunnen genieten van een middagje cultuur snuiven tussen de verschillende traditionele huisjes en de kinderen kunnen zich ondertussen verkleden als Javaanse prinses. Kortom: genoeg te doen in dit prachtige park. Met de NapPas kun je 20% korting krijgen per persoon en dit voor maximaal vier personen. Een ideaal vakantie uitje dus! 

Boer on tour in hartje Giethoorn 

Als je toch graag de toerist wilt uithangen, dan kun je het maar beter goed doen. De familie Boer neemt je namelijk graag mee op tour door de mooiste en onontdekte plekjes in Giethoorn. Deze familiedag staat in het teken van oud-Hollandse spelletjes en je kunt een heerlijke zelfgemaakte hamburger van de boer proeven. Nee, je hoeft niet deze hele tour te wandelen want je kunt namelijk mee op hun eigen veevoer transport. Ze bieden naast deze route ook nog andere wandel en/of vaarroutes aan die je op je eigen gelegenheid kunt uitvoeren. Rust, stilte en puur natuur. Wat wil je nog meer?  Via Dagjeweg.nl kun je een mooie korting scoren. Maar ook zonder korting is deze tour een aanrader als je van de natuur houdt.